Velkommen til Brumdrøn's hjemmeside!

Nyheder


10/10-05 Hva? Tiden flyver! Hej! Det er fandme længe siden jeg har fået skrevet noget her...
"Hvad er der sket siden sidst?" kan man sagtens finde på at spørge sig selv...
Der er sket det at jeg har været på højskole og har moret mig gevaldigt med en masse fantastiske mennesker.
Efter højskolen indledte jeg et samarbejde med en fyr der hedder Sadegh Javadi, som arbejder hos Det Danske Videoværksted. Det gik desværre ikke så godt, og det endte med at jeg måtte sige til ham at det sgu ikke gik.
Alle disse oplevelser har selvfølgelig fyldt mit hjerte med frisk inspiration, og muserne har allerede talt til mig om en ny EP...
Den skal hedde "Remixed and acoustified" og skal indeholde - tja - remixes og akustiske udgaver af gamle Brumdrøn sange. Det bliver FANTASTISK spændende! Jeg håber meget at min kære ven hos BSBTA vil være den, der distribuerer de vidunderlige toner endnu en gang...
Det var alt for nu. Jeg lover at der ikke kommer til at gå nær så længe inden næste update. Stay brum!
11/11-04 Jeg er fæærdiiiig!!! Så er den nye Brumdrøn plade endelig brygget færdig. Den kan rekvireres fra d.15/11-04 hos vennerne i BSBTA!
Der er masser af eksperimentering med ny og spændende teknologi (bl.a. en guitar), så få fat i det hotte stuff før din nabo.
Desuden er der en ny lille godte i musik afdelingen!
Glem heller ej at skrive i min gæstebog.


31/8-04 Der arbejdes...
Efter en vel afleveret bachelor opgave er jeg klar til at lægge sidste hånd på det nye mesterværk. Fire sange inkluderende trilogien om Flemming er klappede og klar. Til gengæld halter det lidt med guitar nummeret... det er slet ikke så let!


8/6-04 Nyt om det nye.
Det er begyndt at skride fremad med den nye Brumdrøn udgivelse. Det bliver en EP af EPiske dimensioner (høhø...). Blandt andet kommer den til at indholde et nummer på akustisk guitar (som bestemt ikke er min stærke side...) og en trilogi om hvem Flemming "Bamse" Jørgensen har haft en affære med. Håber ikke han tager det ilde op...


20/2-04 Kommende udgivelser.
Pt. arbejder jeg på to projekter. En ny Brumdrøn udgivelse, som højst sandslynligt også bliver en EP. Hvis mine venner hos BSBTA vælger også at udgive denne vil den naturligvis kunne anskaffes der.
Desuden arbejder jeg på et andet projekt som indtil videre hedder Piccole Mutandine Blu, og som skal representere en mere atmosfærisk og ambient side af hvad jeg kan præstere. Det skal nok blive spændende...


Februar 04 Det gratis musikblad Geiger har leveret en dejlig artikel om BSBTA, hvori de også har anmeldt min ydmyge plade "Hjernefar kommer til fadet". Geiger kan anskaffes gratis hos bl.a. Stereo Studio og GUF.
8/2-04 Brumdrøn er gået dot-dk.
Så er vi kommet online igen. Denne gang her på www.brumdron.dk. Tell your friends!!

Tjek og skriv i min hotte gæstebog


Min allerførste EP, "Hjernefar kommer til fadet", er nu blevet udgivet på pladeselskabet Bloated Sasquatch Beer Theatre Audio (BSBTA). Skynd jer ind på hjemmesiden www.bsbta.dk.


Her kan du varme ørerne på lidt Zapprog-metal i midiformat(nwc), og samtidig læse lidt om hjernen bag hele svineriet.

Jeg laver med glæde en komposition specielt til dig, hvadenten der er tale om filmusik, reklamespots, musik til et skolestykke eller bare en sang, du kan spille med dit band.

Held og lykcosinus!

Simon Krogh
Webmaster og Brumdrøn

Siden d. 19/2-04